Urolige børn
Healing af urolige børn

urolige born
Der kommer rigtig mange børn i klinikken hos mig. De yngste er få uger gamle spædbørn, som har ondt i maven og problemer med at finde ro til at sove. Der kommer også forældre med deres teenagebørn, hvor humøret svinger lidt for meget op og ned.
Men den største gruppe er børn fra 5 – 10 år, som er urolige. De kan ikke kan sidde stille ved et måltid eller ved en opgave i institution eller skole. De lader ofte deres uro komme til udtryk som en meget støjende adfærd. De kan være udadrettede, og deres vrede og frustration kommer ofte til udtryk ved at de slår på andre børn.

Ved healing af et uroligt barn handler det om at få bragt kroppen i mest mulig balance. Jeg arbejder med, at opløse de knudepunkter energien har skabt i kroppen, så energien igen kan flyde frit og skabe mest mulig ro og balance for barnet.

Når jeg healer et barn, uanset alder, er det vigtigt for mig, at det er hyggeligt for barnet at være i klinikken. Som det ses på nedenstående billeder er der mange muligheder for at aktiverer barnet, hverken barn eller forældre skal have stress når de er hos mig. Som forældre kan man have bekymringer om barnet nu kan ligge stille til behandlingen. Jeg har endnu ikke oplevet, at måtte opgive at behandle selv meget urolige børn.

Afhængig af barnets alder varer behandlingen fra 20 til 45 minutter.