Kære Helle 

Vil bare gerne gerne sige tusind tak.

Tak til dig, fordi jeg føler mig taget i

hånden og passet rigtig godt på, i alt det nye jeg skal lære. 

Jeg sætter stor pris på alvoren, grundigheden og ærligheden, - og ikke mindst, - den respekt jeg mærker du har, både overfor os studerende, men overfor alle mennesker! 

Er taknemmelig for at jeg er "havnet" hos dig. 

Kærlig hilsen A

Helle og Bodil

For et år siden havde jeg ikke drømt om at jeg skulle uddanne mig til healer.

Men min vej førte mig forbi Helle, og så var der ingen vej tilbage.

Og jeg har bestemt ikke fortrudt.

Egentlig var det en vej i min personlige udvikling, og jeg ved da hellere ikke om det fører til mere for mig. Men det vil tiden vise. Jeg er påbegyndt en fantastisk rejse hvor jeg virkelig lærer noget om mig selv, og hvor jeg har måttet acceptere, at dette her kan jeg ikke kontrollere. Jeg har måttet overgive mig til en fantastisk verden hvor jeg får lov at hjælpe andre ved hjælp af mine guider.

Det kan ikke beskrives med ord, men skal opleves.

Jeg har allerede nu gennemgået en fantastisk udvikling. En rejse hvor der har været op og ned ture. I hele processen har jeg haft en opbakning fra Helle og Bodil, og det har gjort at nedturene hurtig blev forceret og jeg kom op på toppen igen.

Tusind tak til Jer begge.

Knus Helle Fly Mattesen

Det kan siges meget kort.

En helt igennem fantastisk uddannelse, der har løftet mig på alle planer.

Jeg har fået en stor kasse, med alt det værktøj jeg kunne ønske mig.

Hvem kender ikke et "Kinderæg" hele 3 overraskelser� men her er der bare mange flere overraskelser, for her bliver alle Bodil og Helle's erfaringer samlet til en' uddannelse.

Det er en fantastisk rejse der får mig til at se på mig selv, mit liv og på andre mennesker på en ny og mere berigende måde.

Ser handlemuligheder, styrker, svagheder og har fået værktøjer til at finde og bevare den gode energi, både til min personlige udvikling, i relationer, samt til mit kommende arbejde som Helheds Healer Jeg har opdaget nye evner og fået de vildeste, fedeste oplevelser sammen med en vildt fantastisk gruppe mennesker. Tusinde tak!

Helle Callesen

Dette giver uddannelsen til Helhedshealer mig:

- En spændende rejse ind i healingens verden ledsaget af en stor portion selvudvikling.

- Fantastiske oplevelser med det at arbejde med energien, som jeg ikke havde troet muligt.

- To dygtige, kompetente undervisere der vejleder, guider og er meget opmærksomme på den enkelte kursist.

- Et udviklende sammenhold i gruppen med de andre kursister.

- Nye spændende værktøjer hver gang der har været undervisning.

- Nye spændende udfordringer med at føre det vi lærer på uddannelsen ud i livet.

Jeg kan kun give Helhedshealer uddannelsen og de to undervisere mine bedste anbefalinger.

Mvh Astrid Ramezanali

Jeg er rigtigt glad

for at jeg tager uddannelse som Helheds Healer både for at udvikle mig selv, lære mig selv at kende, og at jeg til sidst kan bruge det i fremtiden. En stor ros til vores lærer Helle og Bodil som er med til at give mig tryghed under hele uddannelsen. Samt at de også er gode til lære fra sig, med al den store viden og erfaringen de har med hver især.

Hilsen Jane

Jeg sidder med en taknemmelig så stor at, jeg bliver nødt til at dele det med jer.

Jeg er i gang med uddannelsen som Helheds Healer. Det er simpelthen det mest spændende og livsbekræftende, jeg nogensinde har beskæftiget mig med. Det giver så meget personligt, og det er en mega bonus at kunne hjælpe andre. I dag sad jeg og tænkte på hvor vildt det egentligt er. Jeg ved aldrig hvem der kommer ind af min dør. Det kan være en ung pige på 16 år eller en ældre herre på 82 år hver med deres historie, og deres sted hvor de er kommet til i livet. Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget det giver mig som menneske at få lov til at være en del af deres verden, og ikke mindst det jeg lærer på min uddannelse. Så jeg kan kun anbefale jer, som har lyst, tid og mod på det gøre det - hop på uddannelse og i vil mærke, hvor meget det giver jer selv.

Tusind tak til Helle og Bodil for deres professionelle måde at arbejde og hjælpe på.

Kærlig hilsen Tommy.

Healer uddannelsen 2016-2018 har for mig været en åbning til en HELT ny verden.

Jeg er det man kalder en grønskoldning inden for healer verden, jeg vidste intet om hvad jeg gik ind til, hvad der ventede mig, samt hvor gik min nye vej hen. Det eneste jeg vidst, var, at jeg havde evner til noget specielt, samt en god fornemmelse for mennesker og

ting der ville ske, samt ha følelse for det man ikke kan se.

Men jeg tog springet, dog med pres fra venner, familie, og mine 2 fantastiske lærer, Bodil og Helle. + Informations dagen kan kun varmt anbefales.

Og jeg har absolut ikke fortrudt.

Uddannelsen har givet mig troen på mig selv, en forklaring på hvem er jeg, dog med personlige udfordringer, som er blevet løst hen af vejen, fået ryddet en del op i rygsækken, ro, overskud, glæden ved at vide, hvor mange mennesker, jeg kan hjælpe, med alt fra fysisk smerte, til ondt i sjælen.

En ny behandler måde, hvor kroppen er vores guide og helt unikt.

Bodil og Helle underviser på hver deres måde, Helle den farverige, livagtig, hurmoristiske, den visuelle..

Bodil er den meget strukturede, som står stærk i undervisningen i kommunikations delen, den eftertænksomme..

Sammen udgør de et super godt team, som gør undervisningen spændende, lærigt, anderledes og giver os absolut de nyeste og bedste redskaber. Og de er også meget åbne for at vi selv skaber vores egne metoder, og gør det til vores eget mesterværk.

Er bare vild med min nye vej og meget taknemmelig for alt hvad den giver mig, alt hvad jeg indtil nu har lært og kommer til at lære. Og ikke mindst stå ved hvem jeg er og blive ved med at dygtiggøre mig.

Så klart ****** stjerner herfra.

Venlig hilsen
Gitte Kristensen.

1000 tak for atter en fantastisk og lærerig weekend.

Jeg undres og undres over hvor timet det hele er med hensyn til hvad vi lærer hvornår.
Når jeg har øvet mig på klienter i det sidste stykke tid har jeg tit tænkt hvornår jeg mon lærer at vide om noget er opstået i et tidligere liv. Desuden har jeg haft en del klienter der kom med et fysisk problem og hvor samtalen ikke gav meget.
Og så er det lige det vi lærer nu. Dybt forunderligt.

Men det er jo nok det gode samarbejde der er mellem dig og universet der gør det.

Events hos Helle-N

JS Like Box Slider