Lene Christensen

Zoneterapeut og Hot Stone Massage

Jeg er uddannet RAB godkendt zoneterapeut i 2013 og har haft fødder i hænderne siden 2011.
Ud over zoneterapien laver jeg også Hot Stone massage og er Bach terapeut.
Jeg ser holistisk på mennesket - jeg ser det hele menneske og kombinere øreakupunktur eller Bach´s blomsterremedier ind i Zoneterapien hvis jeg tænker det kan have en gavnlig effekt for dig.

Som RAB godkendt zoneterapeut betyder at du kan få tilskud fra Sygesikringen Danmark hvis du er medlem. RAB godkendelse sikre dig også at, jeg opfylder en række krav om faglighed.

Klienterne kommer ofte hos mig med symptomer som:

Børn og babyer:

  • Mave og søvnbesvær
  • Øre smerter
  • Allergier og astma

Voksne:

  • Allergi og astma samt eksem
  • Lavt immunforsvar
  • Stress
  • Overgangsalderen
  • Akut opståede smerter i kroppen
  • Kroniske smerter
  • Fertilitets problemer

Jeg kombinere ofte øreakupunktur med ind i zoneterapi behandlingen, når det med fordel kan støtte kroppens helbredende proces. I såfald er øreakupunkturen er inkl. i prisen.

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel kinesisk behandlingsform, som blev bragt til Danmark i 1970.
Under fødderne, i øret og på hænderne findes et fuldstændigt kort af hele vores krop. Hvert enkelt del i kroppen har sin egen zoner. Hvis dele af kroppen ikke fungere optimalt vil der opstå ubalancer. Dette kan vise sig som sygdom, smerter, træthed og/eller utilpashed. Zoneterapi styrker kroppens selvhelbredelse og hjælpe til at genoprette kroppens balance.

Hvad er Hot Stone Massage

Hot Stone Massage er en meget gammel indiansk massage form.
En fantastisk afslappende massage med varme vulkansten kaldet Basaltsten.
Med de varme sten opnår man en dejlig afslappende følelse fra top til tå. Varmen er med til at afspænde de dybere liggende muskelspændinger og reducere eventuelle smerter i muskelvævet. Massagen giver ofte en lindring af kroniske smerter. Massagen stimulerer blodcirkulationen, nerver og lymfesystem og dermed øges kroppens evne til selvhelbredelse. Med Hot Stone Massage opnår man ofte en dyb indre ro og glemmer alt om hverdagen travlhed for en stund.
Hot Stone Massage er den ultimative forkælelse du kan give dig selv.

Hvad er Bach blomsterremedier

Bach blomsterremedier består af 38 forskellige remedier, hvor hvert enkelt remedium kan arbejde med at balancere en bestemt følelsesmæssig og mental tilstand.
37 af dem er baseret på vilde blomster, planter, buske og træer. Den sidste er fra vand fra en naturlig kilde.
Når man arbejder med Bach blomster, behandler man på selve mennesket og ikke på sygdommen eller symptomerne. Man går ind og arbejder med de følelsesmæssige ubalancer hos den enkelte.
Filosofien bag Bach´s blomster remedier er at, alle ubalancer i kroppen opstår fra sindet. "Sundhed afhænger af, om vi er i harmoni med vores sjæl"
Bach´s blomster remedierne virker ikke ved at undertrykke negative følelser. De virker ved at lave dem om til positive tanker. På den måde opstår der fornyet energi og kroppen kan igen arbejde på selvhelbredelse.

Du er velkommen til at, kontakte mig tidsbestilling eller for en snak om behandlingen og, hvad jeg kan gøre for dig.
Jeg træffes på 27 62 68 86 – indtal gerne en besked og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.
Eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken.

Kærlig hilsen Lene.