Kristina

Velkommen til Helheds Healing, Senetensbehandling, kost og vitaminer i Det Alternative Hus hos Helle-N.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2006 og har siden 2011 arbejdet med senetensbehandling og gravid massage. I 2017 færdiggjorde jeg den 2årig uddannelse til Helheds Healer.

Helheds Healing

Healing er med til at styrke immunforsvaret, afbalancere nervesystemet og hjælpe kroppens naurlige evne til at helbrede sig selv. Healing er også med til at ’hele’ sjælen ved bl.a. at slippe gamle følelser, vaner, blokeringer og tankemønstre som ikke længere er til gavn for os. Healing er med til, at vi i højere grad kan udleve vores fulde potentiale.

Hvordan foregår en Helheds Healing?
Helheds Healing starter med en indledende samtale, hvor vi finder frem til, hvad du ønsker at arbejde med. Herefter sanser jeg ind på krop og sjæl. Hvis der er behov for det, anvender jeg fysiske greb til at løsne eventuelle spændinger/energi blokeringer for til sidste at heale. Selve healingen foregår ved, at jeg holder ved dine ankler alt imens du slapper af på briksen. Healingen foregår fuld påklædt.

Senetensbehandling

Senetensbehandling er en effektiv helkropsbehandling, hvor der laves strøg på musklerne kombineret med tryk på senerne. Herved afspændes musklerne så blodtilførelsen fremmes og musklerne dermed får ny ilt og næring samt kommer af med affaldsstoffer.

Behandlingen opleves meget effektiv, dybdegående og samtidig blid.

Hvordan foregår en senetensbehandling?
Efter en indledende samtale starter behandlingen med en gennemgang af kroppen: ben, hofter, ryg, arme og nakke. Mange symptomer i bevægeapparatet har sit udspring i muskulaturen omkring rygsøjlen, hvorfor der naturligt ligger en stor del behandling her. Behandlingen kan efter behov suppleres med vejledning af øvelser og holdningskorrektion.

Senetensbehandling har bl.a. vist sig at have positiv effekt ved:

  • Diskusprolaps
  • Hold i lænd og nakke
  • Piskesmæld
  • Skuldersmerter
  • Bækkensmerter
  • Ischiassmerter
  • Rygskævhed
  • Muskelrelateret hofte-, knæ- og bensmerter

Test af kost og vitaminer

Test af kost og vitaminer kan styrke dit immunforsvar og rette op på kroppens ubalancer. Vi tester hvilken mad du let og ubesværet optager/omsætter, - mad som giver dig energi og velvære. Vi tester også hvilken mad der giver dig gener, og som du med fordel kan undlade i kosten.

Mange ubalancer i kroppen skyldes forkert kost samt mangel på vitaminer og mineraler. En ubalance giver kroppen besked via forskellige symptomer som fx:

o Dårligt immunforsvar

o Allergi/udslæt

o Astma

o Stress

o Træt

o Gigt

o Cancer

o Smerter mm.

Det er din krop som suverænt afgøre, hvad du gerne vil have af mad og vitaminer for at genvinde velvære og balance.

Testen starter med en samtale, hvor vi finder frem til, hvad du ønsker ift. kost og helbred, dernæst testes kost og vitaminer ud fra kinesiologiske principper, og til sidst har vi en snak om, hvilke justeringer mm du har brug for, for at komme godt i gang.

Der findes et hav af velmenende kostråd – ved du hvad din krop har brug for?

Ønsker du yderligere information eller tidsbestilling træffes jeg på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 4072 4335