IngeborgBrydesen

Specialpædagogisk børnemassage og Kranio Sakral terapi (børn)

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har i mange år arbejdet på en specialskole, hvilket jeg stadig gør.

For ca.10 år siden uddannede jeg mig til Kranio Sakral terapeut og arbejdede i nogle år med det sideløbende med mit lærerjob. Jeg var på lidt nedsat tid og behandlede primært voksne.

Efter et par år valgte jeg at komme tilbage på fuld tid og fik igennem mit arbejde mulighed for uddanne mig til instruktør i børneyoga og i specialpædagogisk børnemassage. Jeg bruger begge dele på mit arbejde.

Jeg er begyndt at behandle igen, nu i "Det alternative hus", denne gang primært børn, som jeg altid har haft et ønske om at kunne hjælpe.

Mine behandlinger er en kombination af Kranio Sakral terapi og Specialpædagogisk børnemassage. Behandlingen tager ½ time, der sættes 3 kvarter af.
Massagen foregår uden på tøjet og jeg bruger bla. klappemassage, glidestrøg/holdegreb og andre massagegreb samt forskellige massageredskaber og knytter hos mindre børn, typisk også en massagehistorie til behandlingen.
Massage og berøring er med til at skabe relation, øge børnenes koncentration og giver dem en bedre fornemmelse af deres krop, samt det kan give dem ro og afspænding, hvilket er en stor hjælp, når hjernen modtager for mange eller for få impulser.
Kranio Sakral terapi er en blid behandlingsform, hvor kraniet og ryggen berøres let og hvor knogler, muskler og nervesystemet påvirkes således, at kroppen arbejder hen imod sin naturlige balance.

For mig er mødet med barnet, opbygningen af relationen, rutinerne i behandlingen og tiden (der afsættes) med til at opbygge tillid og tryghed, hvor der skabes plads til at være lidt uden for tid og sted og væk fra de daglige krav. Der opstår et rum hvor barnet kan give slappe af og give slip!
Har du et barn som trænger til at mærke sig selv og få en lille stund med ro, kan behandlingen hos mig måske være en vej?

Jeg kan kontaktes på 30298820 (bedst mel. kl. 17-18)
Pris 250 kr.
Vh. Ingeborg Brydesen