Birgitte Lysemose

Velkommen til kinesiologisk coaching.

 Jeg er uddannet som helhedskinesiolog og folkeskolelærer, og jeg ser på mennesket som en helhed, hvor krop, følelser, tanker og sjæl gensidigt påvirker hinanden.
Via samtale, spørgsmål og kroppens respons kan du bl.a. finde ud af:

Hvad kroppens signaler fortæller

Hvordan du kan anvende denne viden, komme i balance og få mere overskud
Hvilke handlemuligheder du har, og hvilke du kan arbejde videre med

I mit arbejde med børn og unge, arbejder jeg også ud fra denne forståelse. Dette kan bl.a. afhjælpe indlæringsproblemer eller kombineres med den enkeltes unikke læringsprofil.

Behandling og klangterapi med synge- og klangskåle:

Mine skåle er både nye og gamle tibetanske synge- og klangskåle, der er håndlavede i Nepal. 

I en behandling anvender jeg dels en procesorienteret lydbehandling med målrettet brug af synge- og klangskåle, chimes mv. i dialog med klienten, der mærker og fornemmer, hvad der er brug for. Jeg bruger også lydafbalancering til kort og målrettet at korrigere forskellige ubalancer (kropslige, mentale eller følelsesmæssige). Endelig bruger jeg også lyd som supplement til min behandling med kinesiologi til at fremme klientens oplevelse af at være helt tilstede i kroppen. 

I min behandling tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte menneske med respekt for det andet menneskes autoritet og ansvar for eget liv. 

Min uddannelse til integreret lydterapeut som jeg tager ved Jane Winther afsluttes d. xx.xx.xx. 

Syngeskåle er et redskab til ro og vitalitet. Et redskab til at finde balance i sit liv og ikke mindst til at finde hjem i sig selv. 

Lyd er vibration. Lyd opfanges af det fysiske øre, men resonerer også i hver eneste celle i kroppen. Lyd kan røre og transformere måde mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Lyd fra syngeskålene giver ro og mulighed for at lytte til sin intuitive fornemmelse af i hvilken retning, man ønsker at bevæge sig i livet og skaber plads til blot at være - være her i nuet. 

Lydene fra syngeskåle resonerer i kroppens knogler og væske, og da vi består af mere end 70 % vand, vil en syngeskål placeret direkte på kroppen derfor påvirke og stimulere store dele af cellerne i kroppen. Der kan også placeres skåle under, over eller ved siden af kroppen til en slags klangbad.

Jeg træffes bedst hverdage kl. 17 – 18.00 på tlf. 22903388.
Læg gerne en besked og så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt derefter.