Astrid ramezanali ny 2019

Tilbagemeldinger fra klienter til afdøde kontakt:

Det er svært at sætter ord på - det var så stort, at få kontakt til min afdøde mand og min mor. 

Få at vide de stadig følger med i vores liv og holder en hånd over mine børn og børnebørn. 

Jeg var ikke i tvivl om det var dem, der blev sagt noget som kun jeg vidste. 

Astrid nævnte et bryllupsbillede i en fin ramme, både til start til slut. Jeg kunne ikke huske det men dagen efter ryddede j eg op i et skab, og der er billedet. Det var et billede fra vores sølvbryllup som jeg købte en speciel ramme til efter han døde. Det var stort. 

En stor tak til Astrid Ramezanali, jeg følte mig tryg, hun er dygtig. Det gjorde mig glad i mit hjerte, at få de svar, jeg fik. 

Kærlig hilsen 

Anne 


Kære Astrid, vil lige sige tusind tak for en dejlig varm og meget sigende oplevelse hos dig til afdøde kontakt. Du er et fantastisk rart menneske man føler sig dejlig tryg hos. Pøj pøj til dig. Kh Luci Kongsberg B. At være ved til afdøde kontakt ved Astrid var noget af en oplevelse - jeg var så heldig at få kontakt til både min morfar og farfar som jeg længes efter hver dag. Dette gav mig både ro og tryghed - nu ved jeg at de fortsat er hos mig, selvom jeg ikke kan se dem. -Lene Laursen 


Min oplevelse hos Astrid var meget mærkeligt og spændende. Astrid kom med det samme ind på den person jeg gerne ville i kontakt med, ja endda inden jeg kom havde der været en inde og spørge efter mig. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Meget underlig fornemmelse. Jeg sad der og troede personen var i værelset sammen med mig, jeg kunne ikke se vedkommende men fornemme ham. Jeg vil gerne besøge Astrid en gang mere, hun er meget meget dygtig og jeg følte mig meget tryg hos hende så tusind tak for det Astrid ??? 


Jeg har været til afdøde kontakt hos Astrid, i Det Alternative Hus. Astrids evne til at skabe kontakt, kunne tolke på det der kom til hende og hjælpe mig med at forstå det sagte, gav mig en tydelig oplevelse af, at være i direkte forbindelse med min afdøde og hjælpe mig til en bedre forståelse af fortiden. 

Hvis du kan huske nogle af emnerne, så vil jeg gerne oplyse dig om, at der fandtes en gammel konvolut med barndomsbilleder af min bedstefar - så det gav så meget mening, at du snakkede om en konvolut med et billede ? - Rikke