Dit indre Tempel – ferie med indhold

Fra 27 September 2021 19:30 indtil 01 Oktober 2021 10:30
Kategorier: Kurser og foredrag, Ferie

Dit indre Tempel
Flyt ind i dit indre tempel og kom tættere på din autencitet

Ferie 2 2021 08 26 11 17 46

Dit indre Tempel – ferie med indhold

Dit indre Tempel
Flyt ind i dit indre tempel og kom tættere på din autencitet.

Ferie med indhold 

3 1/2 døgn i med Henne strand med Vesterhavet lige i baghaven.

#Indre forvandling #Meditation #Healing
#Sjælelig nærhed med dig selv
#Tavshed #Ro #Fred

Mandag d. 27.09 kl. 19.30 (indkvartering fra kl. 19)
Til fredag d. 01.10 kl. 10.30

Kurset:
Kurset er en rejse dybt ind i dit indre igennem dybe healende meditationer dybt inde i cellerne.

Vi vil frisætte gammelt fastlåst energi der sidder indespærret i din sjæl og som er klar til at komme fri. Sjælens karmiske energier fra dette liv og især fra tidligere liv skal frisættes for at vi kommer videre i dette liv, og videre med de mål som sjælen har for sin udvikling.

I dette forløb vil vi arbejde med sjælelig autencitet. Igennem vores sjælelige power kan vi bringe mere af den sjælelig autencitet ind i livet.

For at være den vi er, har vi brug for at komme tættere på den autentiske del af os selv – vores sjæl og vores højere selv. I dette forløb vil vi arbejde med at komme endnu et skridt tættere på den del af os selv.

I løbet af de 3 1/2 døgn vil vi meditere i alt 9 timer og derudover vil det være muligt at deltage i ½ times morgen meditation inden morgenmad. Der vil være opgaver til fordybelse samt et døgn med tavshed. Alt sammen for at hjælpe dig tættere den autentiske del af dig selv.

Et kursus hvor vi under meditationerne er sammen som gruppe, og på den måde hjælper vi hinanden til en stærkere meditationsenergi. Resten af tiden er vi alene afsted. Tiden imellem meditationerne er til dig, og du kan gøre hvad du har lyst til og har brug for. Der forventes intet af dig – din vigtigste opgave er at være sammen med dig selv. Det betyder at det er ok at sige ja til samvær med andre og at det er ligeså ok at sige nej til samvær med andre.
Du er her for at være i nærvær med dig selv og din sjæl.

Stedet:
Vi vil opholde os i Danmarks autentiske natur, boende i yderste klitrække med Vesterhavet i baghaven, helt uspoleret og klar til at hjælpe os med at reflektere.
Henne Bad er en stor bygning med mange soverum og opholdssteder. Der er dejlige udenoms arealer til at være med dig selv og dine tanker, og med mulighed for at gå til havet.

Alle får eget soverum.
Baderum skal vi deles om.

Et område med fred og ro, og havet tæt ved.

Forplejning:
Morgenmad og aftensmad er med i prisen. Frokost skal du selv sørge for. Det er muligt at købe ind og lave din egen frokost. Der er plads til at opbevare småindkøb.

Kursuspris:
4.300kr. betales ved tilmelding.
Prisen omfatter kursus, ophold og forplejning (morgenmad og aftensmad).

 

Tilmelding senest 1 uge før+


Jeg glæder mig til 4 dage – 3 1/2 fantastiske døgn med vidunderligt arbejde.

Kærlig hilsen

Helle N

Tilmelding på 24428185 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Events hos Helle-N

JS Like Box Slider