Sjælelig power og Sjælelig autencitet med ind i livet

Fra 30 August 2020 13:00 indtil 03 September 2020
Ved Blåvand
24428185

Sjælelig power og Sjælelig autencitet med ind i livet.

4 døgn i skøn natur i dejlige Blåvand - #Indre forvandling #Meditation #Healing #Sjælelig nærhed med dig selv #Tavshed #Ro #Fred
Søndag d. 30.08 kl. 14 (indkvartering fra kl. 13)  Til torsdag d. 03.09 kl. 15

Kurset: 

Kurset er en rejse dybt ind i dit indre igennem dybe healende meditationer dybt inde i cellerne. 

Vi vil frisætte gammelt fastlåst energi der sidder indespærret i din sjæl og som er klar til at komme fri. Sjælens karmiske energier fra dette liv og især fra tidligere liv skal frisættes for at vi kommer videre i dette liv, og videre med de mål som sjælen har for sin udvikling. 

I dette forløb vil vi arbejde med sjælelig autencitet. Igennem vores sjælelige power kan vi bringe mere af den sjælelig autencitet ind i livet. 

For at være den vi er og for at det vi sjæleligt har brug for at gennemleve kan blive en realitet, har vi brug for at komme tættere og tættere på den autentiske del af os selv – vores sjæl og vores højere selv. I dette forløb vil vi arbejde med at komme endnu et skridt tættere på den del af os selv. 

I løbet af de 4 døgn vil vi meditere 9X1 times og der er mulighed for at være med til ½ times morgen meditation inden morgenmad. Der vil være også være opgaver der skal gennemtænkes samt et døgn med tavshed. 

Alt sammen for at hjælpe dig tættere den autentiske del af dig selv sjæleligt. 

Et kursus hvor vi under meditationerne er sammen som gruppe, og på den måde hjælper hinanden til en stærkere energi, og resten af tiden er vi alene afsted. Tiden imellem meditationerne er til dig, og du kan gøre hvad du har lyst til og brug for. Der forventes intet af dig – andet end at din vigtigste opgave er at være sammen med dig selv. Det betyder at det er ok at sige ja til samvær med andre og at det er ligeså ok at sige nej til samvær med andre. 

Du er her for at være i nærvær med dig selv og din sjæl.

2020 06 09 14 42 23

Stedet

Stedet

Vi vil opholde os i et naturområde der står i sit eget autentiske selv, helt uspoleret og klar til at reflektere vores tanker. 

En stor bygning med mange soverum, flere køkkener og opholdssteder. Der er dejlige udenoms arealer til at være med dig selv og dine tanker, og med mulighed for at gå til havet. Det er også muligt at køre tæt hen til havet og gå op over molen og ned til havet. 

Alle får ene-soverum. Baderum (der er 7 baderum) er fælles. 

Et område med fred og ro, og havet tæt ved. 

Udenoms arealerne byder også på bål steder så der er mulighed for aftenhygge i det fri. 

Forplejning: 

Morgenmad og aftensmad er med i prisen. Frokost skal du selv sørge for. Det er muligt at gå på cafe, eller handle ind og lave din egen frokost. Der er en del køleskabe så der er plads til at opbevare småindkøb. Ønsker du andet at drikke til aftensmaden skal du selv sørge for det. 

Kursuspris: 

4.800kr. Prisen omfatter kursus, ophold og forplejning (morgenmad og aftensmad). 

Jeg glæder mig til 4 fantastiske døgn med vidunderligt arbejde.